Over deze website

TIPHartelijk welkom op www.messcherpe-teksten

Op deze website wil ik graag mijn boeken voorstellen en andere schrijvers de mogelijkheid bieden om te publiceren. Daarnaast vind je hier: schrijfttips, informatie over nieuwe boeken, columns en andere interessante items over literatuur in de breedste zin van het woord.

Contact opnemen

Neem vooral contact op met ideeën over een leuk onderwerp en vragen over schrijven of publiceren. Het idee voor deze site is ontstaan vanuit mijn eigen ervaringen met schrijven en  publiceren. In het begin  voelde ik me hopeloos verloren in schrijversland. Ik had zoveel vragen…Hoe weet je welke uitgevers wel of niet te benaderen? Misschien uitgeven in eigen beheer maar hoe moet dat dan? En dan ook nog alle aanwijzingen die me niets zeiden zoals De karakters komen niet tot leven of het is niet literair genoeg…

Tips

Regelmatig wachtte ik met rode oortjes op antwoord van uitgevers die niet eens de moeite namen om een afwijzingsbrief te sturen. Hoewel ik absoluut niet pretendeer door schade en vooral veel schande zo wijs te zijn geworden dat ik antwoorden heb op alle schrijversvragen, kan ik wellicht wel enkele tips geven. Laten we het samen doen, het schrijversleven is tenslotte al eenzaam genoeg.

Met veel vriendelijke groeten

Claudia Biegel

HvA